Clint Eastwood: Vjeran suprug i brižan otac slika je koju su gradili samo njegovi agenti

Piše: Redakcija

Foto: Instagram @clinteastwoodfans01

Pod povećalom javnosti ponovo se našao 88-godišnji glumac i reditelj Clint Eastwood nakon što su gotovo svi svjetski mediji prenijeli vijest kako je u navodnoj novoj ljubavnoj vezi s Noor Alfallah. Kako je poznato javnosti glumac ima čak osmero djece a dobio ih je sa šest žena, dok se nagađa da nije siguran postoji li još djece za koje ni on sam ne zna.

https://www.instagram.com/p/BuUQLcghJWJ/

Glumac je još od svoje mladosti poznat kao veliki zavodnik, a posljednji put kada se okupio sa svojih osmero djece i dugogodišnjom djevojkom Christinom Sandera na premijeri Eastwoodova filma „The Mule“ u kojem glumi oca koji zanemaruje svoju djecu koja su se otuđila od njega.

Upravo ova premijera otkrila je kako Eastwood pored sedmero javnosti poznate djece ima i izvanbračnu kćerku koja je najstarije od sve njegove djece. Riječ je o 64-godišnjoj Laurie Murray koja se rodila kada je glumac imao 24 godine. Tada je Clint radio kao spisatelj na palži i sanjao o holivudskoj karijeri.

Iako javnost nije znala ništa o Laurie, tajnoj kćerki oskarovca, njegovi najbliži odavno su upoznati s tim da joj je Clint Eastwood otac.

View this post on Instagram

Clint Eastwood in 80’s and now #clinteastwood #legend

A post shared by Clint Eastwood (@clinteastwoodfans01) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti