Hrvatska voditeljica moli za pomoć: Bolest mi ne dozvoljava da se hranim kao drugi ljudi

Piše: Redakcija

https://www.instagram.com/p/BuVledQneZM/

Poznata hrvatska voditeljica Ana Stunić, požalila se na Instagamu svojim obožavateljima kako je zbog veoma rijetkog kožnog oboljenja prinuđena da se odrekne većine namirnica. Ana je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira sa sinom Jonom, a u opisu je navela kako već duže vremena nije u mogućnosti da se hrani kao drugi, zbog čega osjeća velike promjene u svom organizmu.

-Vikendom idemo u tržnicu. Zbog atopijskog dermatitisa sam na redukcijskoj dijeti, bez jaja, kravljeg mlijeka, orašastih plodova, pšenice i glutena. Imate li kakvih recepata a da nije riža s povrćem? Plus, ja sam ovisna o čokoladi, sanjam je- napisala je Stunić na Instagramu.

Ubrzo nakon njene objave, u komentarima su se javili njeni brojni fanovi među kojima je bilo i onih koji imaju slične probleme. Ipak, neki od njih, dali su joj korisne savjete kako da od nekih namirnica koje nisu česte u našoj ishrani, veoma lako može napraviti ukusne obroke, a takođe, dali su joj ideje kako pomoću zamjenskih slatkiša veoma lako može nadomjestiti svoju omiljenu poslasticu, čokoladu.

Nakon što se povukla sa TV ekrana, Ana je nastavila da se bavi marketingom, ali još uvijek nije odlučila da li će se nakon duže pauze vratiti na male ekrane.

View this post on Instagram

👪Mala obitelj 🍭🎂

A post shared by Ana Stunic (@anastunic) on

View this post on Instagram

My fav guy 👶🏼Baby boy Jona 🍬

A post shared by Ana Stunic (@anastunic) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti