Neda Arnerić: Evo zašto je slavnoj glumici produžen boravak u bolnici

Piše: Redakcija

Kako prenose srbijanski mediji, poznata glumica Neda Arnerić će na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, a zbog odluke ljekara, provesti mjesec kako bi njen oporavak bio potpun. Naime, s obzirom na činjenicu da je bila na ivici smrti, a zbog prekomjerne doze tableta koje je popila u kombinaciji s alkoholom, ljekari insistiraju na tome da se njen organizam potpuno očisti. 

– Neda je na Odjeljenje toksikologije primljena u besvjesnom stanju. Iz dana u dan je sve stabilnija, ali je trenutno nesposobna za brigu o sebi. Tim ljekarskih stručnjaka donio je odluku da je zadrže na VMA koliko god bude potrebno, odnosno dok se ona skroz ne oporavi, a pretpostavka je da će to biti za minimalno mjesec. Poslije smrti supruga Milorada Neda živi sama u stanu i nema ko da se brine o njoj. Zbog lošeg psihičkog stanja, savjetovano joj je da bar neko vrijeme mora imati medicinsku brigu, kako ponovo ne bi došlo do sličnog nesretnog slučaja – rekao je izvor blizak glumici za srbijanske medije dodajući da Nedu redovno obilazi njen brat. 

Podsjetimo, glumica je nedavno popila 20 tableta za smirenje u kombinaciji s lijekovima za hipertenziju, što je dovelo do toga da se sruši u svom stanu u Vračaru. 

View this post on Instagram

#nedaarneric

A post shared by JUGOSLAVIJA / YUGOSLAVIA (@jugoslavija.sfrj) on

Pročitajte još