Modni promašaj Pippe Middleton: Od nje ovo niko nije očekivao

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
@middletonfamily

Odavno je poznato da vojvotkinja Kate Middleton postala simbol savršenog ukusa kada je riječ o savršenom odjevanju. Usklađen, elegantan i ujedno prefinjen ukus, samo su neki od simbola supruge princa Williama. Ipak, da neke osobine nisu baš nasljedne pokazala je njena sestra, Pippa Middleton koja se sinoć pojavila na humanitarnoj večeri dobrotvorne organizacije “British Heart Foundation”, u jednom od do sada najlošijem modnom izdanju.

Pippa je za ovu priliku odabrala dugu šarenu haljinu sa karnerima u predjelu ramena, koja uopšte nije pristajala njenoj građi. Ipak, Pippa se tu nije zaustavila pa je uz crnu toaletu sa bijelim, narandžastim i crvenim detaljima uparila crvenu klač torbicu. No, iako je dobila brojne kritike na račun izbora garderobe, mnogi su pohvalili njenu savršenu liniju iako seporodila prije samo šest mjeseci.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti