Svi su zabrinuti za zdravlje kraljice Elizabethe II: Jedan detalj mnoge je zaprepastio

Piše: Redakcija

FOTO: XINHUA

Posljednje fotografije britanske kraljice Elizabethe II zabrinule su cjelokupnu javnost. Tokom prijema koji je orgaiziran za članove kraljevske porodice Jordana, fanovi su primijetili jedan detalj na njenim rukama. Tokom fotografisanja sa članovima kraljevske porodice Jordana, svi su mogli primjetiti promjene na rukama kraljice Elizabeth II. Naime, na kraljičinim rukama pojavile su se tamno crvene fleke na njenim nadlanicama što mnogi smatraju jako zabrinjavajućim.

https://www.instagram.com/p/BubgPG8Fca6/

-Obožavam kraljevsku porodicu i Elizabethu i redovno je pratim, ali sada sam baš zabrinuta. Zašto ima tu ogromnu modricu na lijevoj ruci? Da li mi je nešto promaklo?- samo je jedan od komentara na kraljičinu posljednju fotografiju.

Iako su se ubrzo pojavila priče o tome kako kraljica već duže vremena boluje od jednog kožnog oboljenja, medicinski stručnjaci su pokušali smiriti situaciju i dati objašnjene.

-Kraljica ima 92 godine. U tim godinama i najblaži udarac može da se pretvori u masnicu. U svakom slučaju, izgleda fenomenalno- odgovaraju stručnjac.

Pročitajte još