Jelena Veljača se oglasila nakon strašnih scena na Pagu: Nisam spavala zbog nesretne djece

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BpDKA8OAZdd/

Hrvatska pjevačica Jelena Veljača šokirana je posljednjim događajima koji su se odigrali na hrvatskom ostrvu Pagu gdje je psihiki oboljela osoba iz kuće u kojoj stanuje bacio svoje četvoro djece, od koje se dvoje još uvijek nalazi u jako teškom stanju. Jelena se u svojoj objavi na Facebooku prisjetila i drugih stravičnih događaja u kojima su žrtve bile maloljetne osobe.

-Dragi moji prijatelji i poznanici. Nisam spavala zbog djece iz Paga. Nisam spavala ni zbog malog Denisa kojeg je mama ubila prije par godina. Nikad ga nisam zaboravila. Nisam spavala ni zbog malene koju je otac pretukao. Od kad sam majka, ne spavam često. I kako sam mnogo puta pisala da biti “javna osoba” obavezuje, sad je trenutak da nešto i napravim po tom pitanju, osim salonskog pisanja. Pa eto, nespretno i po prvi put, bez političara, ali s ljudima koji me podržavaju, pokušat ću organizirati protest “#spasime” u ime sve djece i svih žena koje smo propustili spasiti. Mi smo odgovorni. Grupa na fejsu zove se “#spasime”. Ko želi, neka zatraži članstvo- napisala je Veljača na svom Facebooku.

Ubrzo nakon što je postavila objavu na svoj Facebook nalog, u raspravu su se uključili brojni fanovi koji su podržali njenu ideju o mirnim protestima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti