Pogledajte spot za pjesmu “I Won’t Let You Down” grupe “OK Go”. Imaju fantastičnu koroegrafiju!

Piše: Redakcija

Zahvaljujući fantastičnoj koreografiji spot za pjesmu “I Won’t Let You Down” američke grupe “OK Go” za samo 24 sata je skupio više od dva miliona pregleda na YouTubeu. Od tada gledanost se udvostručila. Spot je snimljen u saradnji s japanskim redateljem Morihirom Haranom.

Američka grupa “OK Go” inače je poznata po simpatičnim video spotovima u kojima članovi benda izvode svakakve akrobacije u okviru preciznih koreografija, osmišljenih tako da sve što se dešava bude snimljeno u jednom kadru.

Momci su time zadali veoma težak zadatak, jer svaki sljedeći spot mora da prevaziđe onaj prethodni. Ali kad pogledate spot za pjesmu “I Won’t Let You Down”, shvatit ćete da su u tome i uspjeli.

Pogledajte i ove njihove spotove:

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti