Poznati pjevač i manekenka imaju divne vijesti: Na svijet je stigla Lola

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BtukQzAHnhh/

Pjevač Robin Thicke i manekenka April Love Geary objavili su radosnu vijest koja je obradovala sve njihove obožavaoce. Naime, ponosni otac na svom Instagramu objavio je fotografije novorođene kćerke Lole. Roditelji malene Lole iznenadili su brojne fanove objaviši prije šest mjeseci da čekaju drugu bebu, budući da je njihova starija kćerka Mia tada imala svega nekoliko mjeseci.

-Lola Alain Thicke rođena je u utorak, hvala Bogu i april Love na ovom blagoslovu- napisao je pjevač u opisu fotografije na Instagramu na kojoj se vidi kako u naručju drži novorođenu kćerkicu.

View this post on Instagram

Oh my god 😭 my heart is so happy

A post shared by April Love Geary (@aprillovegeary) on

Robin iz prethodnog braka sa Paulom Patton ima osmogodišnjeg sina Juliana. Iako su zajedno proveli više od dvadeset godina, od toga 10 u braku, bivši supružnici ipak su odlučili da se razvedu 2015. godine, a kao glavni razlog naveli su obostrano zasićenje dugogodišnjom vezom.

View this post on Instagram

Thank god for Snapchat filters

A post shared by April Love Geary (@aprillovegeary) on

View this post on Instagram

🖤

A post shared by April Love Geary (@aprillovegeary) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti