Slavna manekenka pala sa pozirnice i za svoju nespretnost okrivila fotografe

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BsLRd_dhvMR/

Australska manekenka Elle MacPherson pojavila se nedavno u Beču gdje je bila jedna od sudionika prezentacije baletnog događaja. Nakon promocije, popularna “The Body” doživjela je malu nezgodu kada je silazeći sa pozornice izgubila ravnotežu i pala na pod. Elle je u tom trenutku u pomoć priteklo nekoliko mladića iz obezbjeđenja, a slavna manekenka je nakon ukazane pomoći uspjela ustati nakon čega je imala šta za reći okupljenim novinarima.

-Znate, ovo se dogodilo jer je oko mene toliko bliceva kamere i jednostavno ne mogu vidjeti gdje hodam i šta mi je pred nogama. Zato bi bilo lijepo od vas kada biste nas malo na trenutak pustili da hodamo slobodno- rekla je manekenka.

Ubrzo nakon toga, skoro sve kamere bile su ugašene, a Ella je još jednom sjela ispred pozornice kako bi utvrdila da li je doživjela ozbiljniju povredu.

View this post on Instagram

End of summer. .. it’s been a blast.💚@WelleCo.

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti