Martin Scorsese okupio velikane: Robert De Niro i Al Pacino ponov zajedno na filmu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Proslavljeni holivudski reditelj Martin Scorsese spremio je veliko iznenađenje za sve filmske sladokusce najavivši svoj novi film. Scorsese je na jednom mjestu okupio velikane holuvudskog glumišta, a u novom ostvarenju “The Irishman” koji bi premijerno trebalo da se nađe u kinima naredne jeseni, naći će se legendarni dvojac, Robert De Niro i Al Pacino. Radi se o do sada najskupljem filmu slavnog reditelja, a radnja će biti smještena u dva vremenska razdoblja, zbog čega će biti dosta elemenata komjuterske razrade scena.

Naime, De Niro će za potrebe filma morati da izgleda kao da mu je 30 godina, a koristit će se slični efekti kao u filmu “The Curious Case of Benjamin Button”. Slavni glumac tumačit će lik plaćenog ubice koji radi za mafiju, dok će Pacino odigrati lik sindikalnog vođe koji je ujedno De Nirova meta. Pored čuvenog dvojca, u filmu će se naći još nekoliko velikana holivuske scene poput Joa Pescia i Harveya Keitela.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti