Bivši supružnici izgladili odnose: Ben Affleck i Jennifer Garner zajedno u šetnji

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Jedan od najpoznatijih holivudskih parova, Jennifer Garner i Ben Affleck izgleda da su nakon mjeseci sukoba, ponovo izgladili odnose. Nakon što su se 2017. godine razveli poslije 12 godina provedenih u braku, bivši supružnici nisu željeli komentarisati navode oko Affleckovog nevjerstva, koje mnogi smatraju glavnim uzrokom razvoda.

Ipak, nakon što se ispostavilo da glumac već nekoliko mjeseci ponovo vodi veliku borbu sa alkoholizmom, u cijeli slučaj uključila se i njegova bivša supruga koja mu je dala veliku podršku. Garner je naime, uticala na Afflecka da se vrati na tretman rehabilitacije što je on i učinio. Iako je Garner u početku ipak izjavila kako je nakon suprugove afere sa dadiljom koja je brinula o njihovim mališanima, odlučila pokrenuti brakorazvodnu parnicu, na kraju sudskog spora, nije željela javno govoriti o ovoj temi.

https://www.instagram.com/p/BuZcEtlnLwQ/

-Živjeli smo odvojeno mjesecima prije nego što sam uošte čula za priču sa dadiljom. Ona nije imala nikakve veze s našom odlukom da se razvedemo- izjavila je Jennifer.

Nakon svega, strasti su se stišale, a bivši supružnici često se mogu vidjeti zajedno u šetnji. I sam Affleck je priznao kako ga je alkohol zamalo doveo na ivicu nervnog sloma, ali je odluka da ne izgubi pravo na starateljstvo nad djecom bila glavni razlog zbog kojeg je ipak nekako uspio da se izbori sa porocima.

https://www.instagram.com/p/BuZbgHxHDkc/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti