Jude Law: Glumac ponovo staje na ludi kamen

Piše: Redakcija

AFP

Glumac Jude Law i njegova djevojka, psihologinja Phillipa Coan vjenčat će se nakon četiri godine veze. Naime, kako prenose strani mediji, vjenčanje će se održati u Francuskoj, a britanski glumac planira da napravi veliku zabavu kojoj će prisustvovati brojne kolege kao što su Jonny Lee Miller, Ewan McGregor, Brad Adams i Sean Pertwee. Za slavnog glumca je ovo drugi brak, a nije krio da je sa sadašnjom partnericom sretniji nego ikada prije. 

– Ona je moja i ničija više. Jako sam sretan. Naše veza je vrlo privatna i mislim da upravo zbog toga tako dobro funkcionira – rekao je on. 

Podsjećamo, Jude je prvobitno bio u braku sa dizajnericom Sadie,  u periodu od 1997. do 2003. godine, a imaju troje djece Raffertyja (22), Iris (18) i Rudyja (16). Uz njih glumac ima i 9-godišnju kćerku  Sophiju s modelom Samanthom Burke te 3-godišnju Adu s  Catherine Harding.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti