Kraljica društvenih mreža: Ariana Grande najpraćenija dama na Instagramu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BuFv57WlVeH/

Pjevačica Ariana Grande zaposjela je na vrh liste kada su u pitanju pratioci na društvenoj mreži Instagram. Naime, Ariana je nakon dugo vremena na vrhu liste najpraćenijih dama, prestigla glumicu Selenu Gomez, koja je bila neprikosnovena sa čak 146,2 miliona pratilaca. Ariana je uspjela stići na sam vrh liste upravo zbog toga što svakodnevno na Instagramu objavljuje brojne fotografije, a često i sama komentariše pisanja svojih obožavalaca.

View this post on Instagram

🖤 @iheartradio

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Sa druge strane, Selena se nakon bolnog raskida od Justina Biebera povukla iz javnog života, što se osjetilo i na njenom Instagram profilu na kojem sve rijeđe objavljuje fotografije.

-Koliko god da sam zahvalna na tome što društvene mreže daju glas svima, isto tako sam zahvalna što mogu zastati i živjeti svoj život u momentu koji mi je dat- izjavila je Selena u septembru prošle godine.

Ipak, na samom vrhu, kada su upitanju svi Instagram profili, nalazi se Cristiano Ronaldo koji je još od oktobra prošle godine najpraćenija osoba na Instagramu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti