Jelena Đoković otkrila detalje iz djetinjstva: Živjela sam u najpoznatijoj beogradskoj ulici

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BrrpO0XD7et/

Blogerica Jelena Đoković posljednjih dana odmara sa suprugom Novakom i svojim mališanima u rodnom Beogradu, a sa svojim fanovima podjelila je sočne detalje iz svog djetinjstva. Naime, Jelena je na Instagramu objavila fotografiju najpoznatije beogradske ulice u kojoj je provele najsrećnije dana svog djetinjstva.

-Kako je divno ponovo šetati mojom ulicom! Koliko divnih uspomena me vezuju za nju. Tu sam živjela prvih 16 godina i išla u osnovnu školu “Skadarlija”. Pozdrav za sve Dorćolce- napisala je Jelena ispod fotografije objavljene na Instagramu.

Jelena je iskoristila lijepo vrijeme za šetnju “ulicom boema”, kako Beograđani popularno nazivaju kamenu ulicu, a njeni fanovi u njenoj posljednjoj objavi mogli su osjetiti nostalgiju koju Jelena osjeća za rodnim gradom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti