Zanimljive informacije dolaze iz Maroka: Princ Harry sumnja u očinstvo

Piše: Redakcija

Foto: Instagram @theroyalfamily

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa, Meghan Markle i princ Harry, trenutno se nalaze na službenom putu u Maroko. Svima nam je već poznato da ukoliko ste član kraljevske porodice morate poštovati brojna pravila to ipak nije slučaj s ovim parom. Meghan Markle često se nalazila na naslovnicama brojnih magazina zbog kršenja strtogih pravila koja naleže kraljevska kuća, a sada je to učinio i princ Harry.

Biti dio kraljevske porodice znači zadržati dozu ozbiljnosti što je gotovo nemoguće kada je u pitanju princ Harry koji se čak našalio i na račun svog nerođenog djeteta. Pred brojnim medijima koji ih prate u stopu upitao je da li Meghan Markle nosi njegovo dijete.

BBCjevi novinari su zabilježili trenutak kada su Meghan i Harry posjetili srednju školu u gradu Asni, a za vrijeme posjete sjedili su za stolom s učiteljima škole, koji su iskoristili priliku i čestitali sretnom paru na prinovi koju očekuju. „Čestitam vam na trudnoći“, rekla je jedna od učiteljica na čemu se Meghan zahvalila. Princ Harry je potom u šoku rekao: „Čekaj, trudna si?“, okrenuvši se Meghan. „Iznenađenje“, odgovorila mu je kroz smijeh, a njen suprug je i dalje nastavio šalu u svom tonu. „Je li moje?“, na što se vojvotkinja još više počela smijati.

Pročitajte još