Nikada nećete vjerovati kako je Orlando Bloom zaprosio Katy Perry

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Orlando Bloom i Katy Perry zaručili su se za Valentinovo, a pjevačica je u showu Jimmyja Kimmela otkrila detalje grandiozne prosidbe.

Iako je već poznato da je prsten koštao 5 miliona dolara, priznala je da je Orlandu suptilno davala savjete oko njegova izbora. “Jasno sam mu rekla šta želim”, kazala je kroz smijeh.

Iako prsten možda nije bio iznenađenje, pjevačica nije imala pojma kako će je dragi zaprositi.

– Dogodilo se na Valentinovo. Bilo je preslatko. Otišli smo na večeru i mislila sam da ćemo nakon toga otići pogledati neke umjetnine, ali smo umjesto toga ušli u helikopter. Pitao me hoću li se oženiti za njega u helikopteru. Sletjeli smo na krov u Los Angelesu i sva mojaporodica i prijatelji su bili tamo. Tako je dobro to izveo – ispričala je. 

View this post on Instagram

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Ipak, izgleda da prosidba nije prošla glatko. Naime, Katy je u showu otkrila da joj je Orlando pokušao skrenuti pažnju ljubavnom porukom koju je trebala pročitati dok on izvlači prsten iz džepa jakne.

No, prsten je zapeo u jakni zbog čega je Orlando potrgao džep i slučajno laktom razbio bocu šampanjca.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti