Kćerka Elle Dvornik prava princeza

Piše: Redakcija

Može se primjetiti koliko mlada majka Ella Dvornik uživa u svojoj novoj ulozi, ulozi majke. Malena Balie Dee raste iz dana u dan i sve se više pretvara u pravu malu princezu. Već je narasla dovoljno da može samostalno stojati a Ella ju je dotjerala poput princeze, pa baš kao i princeza Charlotte i Balie je obukla elegantni kaput.

View this post on Instagram

Outfit of the day. Lady Dee. 😎

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Podsjećamo da je Ella malenu Balie donijela na svijet 12. novembra 2017. godine u Zagrebu, a porođaj je trajao 51 sat. Od tog trenutka pa sve do sad Ella i sada već njen suprug Charles Pearce sretniji su neko ikada te redovno zgode ali i nezgode s malenom kćerkicom dijele na društvenim mrežama. Moramo priznati da je Balie već sada postala prava mala zvijezda.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti