Katie Holmes i Jamie Foxx više nisu zajedno: Kraj ljubavne romanse nakon godina skrivanja

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BtdcKIOAh-d/

Prema najnovijim saznanjima do koji su došli američki mediji, jedan od najtajanstvenijih ljubavnih parova Hollywooda više nije zajedno. Naime, Kako tvrde dobro obavješteni izvor, glumac Jamie Foxx javno se pohvalio na zabavi koja je upriličena nakon dodjele Oscara, kako je ponovo samac. Iako su od medija mjesecima krili svoju vezu, Jamie Foxx i njegova partnerica, glumica Katie Holmes više nisu zajedno. Upravo je Foxx bio taj koji je javno poručio da više nije u vezi.

On je tokom gala zabave organizirane za najuži krug holivudskog jet seta, izašao na scenu gdje je počeo plesati, nakon čega je pozvao prisutne dame da mu se pridruže govoreći glasno da je ponovo “samac”. Glumac je bio vidno raspoložen, a to je pokazao i tako što je udovoljio željama brojnih dama koje su željele da se fotografišu s njim, nakon čega je sa svakom od njih zaplesao. Iako nikada u javnosti nisu otvoreno govorili o svojoj ljubavnoj romansi, par je očigledno odlučio prekinuti tajnu vezu, što je poznatom glumcu očigledno jako prijalo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti