Ona je najveći gubitnik: Slavna glumica ponovo bez Oscara

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Btz7-RsnZQI/

Glumica Glenn Close ponovo je ostala bez Oscara. Glenn je bila nominovana u kategoriji za najbolju žensku ulogu u filmu “The wife”, ali je ponovo ostala bez prestižne nagrade koja je ovoga puta pripala njenoj prijateljici Oliviji Colman koja je nagradu dobila za sjajnu rolu koju je odigrala u filmu “The Favourite”.

https://www.instagram.com/p/BuTgOvgH1aI/

Twitter zajednica naprosto je “planula” kada su proglašena imena dobitnika. Mnogi od njih bili su razočarani činjenicom da je Glenn ponovo ostala bez Oscara, budući da joj je ovo bila sedma nominacija tokom dugogodišnje karijere. Tokom govora koji je održala ovogodišnja pobjednica, čule su se samo riječi hvale za Glenn Close koju je Olivija nazvala svojom omiljenom glumicom. Ipak, na kraju, Glenn je stoički podnijela još jednu dodjelu Oscara, ali je u razgovoru za medije rekla kako je i ovoga puta kao i do sada vjerovala da bi mogla osvojiti prestižnu nagradu.

https://www.youtube.com/watch?v=hy8z_Tq_VHo

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti