Kraljevski par produžio boravak u Maroku: Nezaboravni dani u Africi

Piše: Redakcija

Britain’s Prince Harry, Duke of Sussex, and Britain’s Meghan, Duchess of Sussex arrive to attend the annual Endeavour Fund Awards at Draper’s Hall in London on February 7, 2019. – The Royal Foundation’s Endeavour Fund Awards celebrate the achievements of wounded, injured and sick servicemen and women who have taken part in sporting and adventure challenges over the last year. (Photo by Tolga AKMEN / POOL / AFP)

Pored brojnih državnih dužnosti zbog kojih su doputovali u Maroko, princ Harry i vojvotkinja Meghan odlučili su produžiti boravak o ovoj Afričkoj zemlji na još jedan dan kako bi uživali u svim blagodetima koje su im pružili ljubazni domaćini. Par je tokom dolaska u Maroko dočekao veliki broj građana koji su s nestrpljenjem dočekali mladi kraljevski par.

Nakon što su na zahtjev kraljice Elizabethe II stigli u Maroko kako bi razgovarali o bitnim državnim pitanjima, mladi par je uživao u raznovrsnom programu koji su im pripremili njihovi domaćini. Dok je Harry obilazio znamenitosti glavnog arokanskog grada, Meghan je iskoristila priliku i na insistiranje ljubaznih domaćina uradila zanimljivu tetovažu kanom, što je ujedno običaj u zemlji koju posjeti gosti iz drugih krajeva planete.

Za kraj svog putovanja, Harry i Meghan posjetili su jednu od najboljih ergela konja u Maroku, što se posebno dopalo mladom princu koji je veliki ljubitelj konjičkog sporta.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti