Angelina Jolie: Rijetki izlazak sa djecom

Piše: Redakcija

 

AFP

Slavna glumica Angelina Jolie poznata je po tome što svoj porodični život, prije svega svoju djecu, nastoji držati daleko od očiju javnosti. Upravo zbog toga su svi njeni fanovi bili i više nego oduševljeni kada se u društvu dijela svoje djece, tačnije njih četvero, pojavila na premijeri  dokumentarca  “Serendipity”. 

Naime, ona je došla u društvu Maddoxa, Pax, Zahare i Shiloha, a blizanci Knox i Vivienne, kako pišu strani mediji, nisu mogli da dođu. Podsjećamo, Angelina starateljstvo nad djecom dijeli s kolegom Bradom Pittom, a proces njihovog razvoda još uvijek je u toku. 

S obzirom na činjenicu da se Angelina s djecom u javnosti posljednji put, prije ovog, pojavila prije godinu, pogledajte kako članovi njene ekipe sada izgledaju. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti