Nije štedio: Simon Cowell izdvojio 30 hiljada funti za sinov rođendan

Piše: Redakcija

 

Simon Cowell, muzički mogul i član žirija u popularnom takmičenju “Britain’s Got Talent”, svom je 5-godišnjem sinu Ericu za rođendan priredio nesvakidašnju zabavu za koju je, kako prenose strani mediji, izdvojio 30 hiljada funti. Naime, riječ je o tematskoj zabavi inspiriranoj filmom “Najveći showman” koji je već duži period izuzetno popularan u Velikoj Britaniji. 

Cifra i nije toliko velika  s obzirom na činjenicu da je Simon za potrebe proslave rođendana iznajmio cijeli hotel s pet zvjezdica u Londonu, a izbor blizak porodici Cowell otkrio je kako je slavlje izgledalo.

– Simo nije štedio na rođendanu koji je organizirao i to sve kako bi usrećio malog Erica. Djeca su pjevala pjesme iz omiljenog filma i odlično su se zabavljali. Cijeli prostor je izgedao poput cirkusa, a došlo je mnogo poznatih zvijezda i njihove djece – rekao je izvor za The Sun. 

Podsjećamo, Simon je sina dobio u vezi s Lauren Silverman s kojom je zajedno od 2013. godine. 

View this post on Instagram

BRITs 2017

A post shared by @ simoncowell on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti