Severina otkrila šta ona i Igor najviše vole raditi u slobodno vrijeme

Piše: Redakcija

Zbog razlike u godinama, braku Severine i Igora Kojića mnogi nisu predviđali svijetlu budćnost, ali oni su ih uspješno demantovali srećom koja traje već pune tri godine. 

Njihov brak nije ispunjen skandalima niti tračevima, a hrvatska pjevačica ističe koliko je sretna što pred sebe ima čovjeka koji je voli. 

– Baš mi je lijepo i sretna sam što sam našla čovjeka koji je i moj, i poštovanje i ljubav, ali najvažnije od svega prijateljstvo! Imamo sreću da su i njegovi od prvog dana s nama tako da je to jedan onako baš lijep život – izjavila je Severina otkrila šta njih dvoje rade kad nema kamera.

– Štrikamo! Zato što pletenje dosta smiruje! A mi volimo da smo mirni, mirni, mirni… I heklamo – ispričala je kroz smijeh Severina.

https://www.instagram.com/p/BsEOXgghERi/

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti