Zašto su članovi “Novih fosila” izbacili Rajka Dujmića iz benda?

Piše: Redakcija

Verbalni rat na relaciji Rajko Dujmić i ostali članovi benda “Novi fosili” se nastavlja. Bend je u Beogradu održao koncert kako je i najavio, međutim, na njemu nije bilo praktično lidera benda Dujmića.

Članovi benda navodno su tražili da se Rajko pismeno obaveže da tokom turneje neće konzumirati narkotike, ali kako je on to odbio, razišao se s “Novim fosilima” i potom je primljen u bolnicu, pišu mediji u Hrvatskoj.

I dok članovi benda, odnosno njihova pjevačica Sanja Doležal, poručuje: Rajko nam je nedostajao na beogradskom koncertu, ali o njemu niko iz grupe više neće govoriti”, Rajko za “Jutarnji list” komentira situaciju. Kaže da je tokom vikenda bio u svom domu dok su njegove kolege iz benda bile u Beogradu.

– Je li sramota potražiti pomoć kada si bolestan, kada ti je teško? Moje mjesto ostalo je prazno, a srce žalosno – komentirao je Dujmić i dodao kako se osjeća tako jer mu kolege Sanja Doležal, Vladimir Kočiš Zec i Marinko Colnago nisu dali publiku da se oprosti od njih na ovom koncertu.

 

Pročitajte još