Poznate mame o roditeljstvu: Imat će sistem za praćenje, neće nositi mobitele i živjet ćemo u nedođiji

Piše: Redakcija

Majčinstvo i uopšte roditeljstvo se definira kao jedna od najljepših, ali istovremeno i najodgovornijih životnih uloga, a  kako je doživljavaju poznate holivudske dame pročitajte u nastavku: 

EMILY BLUNT: Kada smo stigli iz bolnice, nisam se tuširala sedam dana. Suprug je predložio da idemo na večeru. Mogla sam izdržati samo sat, jer su mi grudi zbog mlijeka eksplodirale. Ali, otišli smo, samo da bismo dokazali sebi da se na trenutak možemo  osjećati normalno. 

View this post on Instagram

#Writersguildawards #Emilyblunt

A post shared by Emily Blunt (@emilybluntofficial) on

DREW BARRYMORE: Nikad ne bih djeci dopustila da budu djeca-glumci. Imat će sistem za praćenje, neće nositi mobitele i živjet ćemo u nedođiji . 

REESE WITHERSPOON: Ne vjerujem da je postojao i sat u mom životu otkako mi se najstarija kćerka Ava rodila, da nisam mislila o svojoj djeci. Zovem to svojom CNN trakom na kojoj su stalno pitanja: „Je li Ava OK? Jeste. Je li Deacon OK? Jeste. Je li Tennessee OK? Jeste. Vrati se na Avu“. 

KATIE COURIC: Riješila sam se osjećaja krivice. Kada sam na jednom mjestu, ne osjećam grižnju savjesti što nisam na poslu. Kada sam na poslu, ne osjećam se loše što nisam kući.

SALMA HAYEK: Dok moja Valentina nije imala ni mjesec, najbolji svajet o majčinstvu sam dobila od tetke: „Pusti je da spava pored tebe svaku noć, pjevaj joj, ljuljaj je u kolijeci i sjedi pored nje. Jednog dana to nećeš moći, a taj dan će brzo doći“. 

KATIE HOLMES: Nikada nisam upoznala dijete od dvije godine da je grozno. Toliko sam cool u vezi sa svakom fazom koju će moja kćerka prolaziti. Mislim da je ona nevjerovatna. Nadam se da me ne gleda misleći: „Mama, da li grozne tridesete dolaze s tobom“ . 

Pročitajte još