Avril Lavigne o bolesti: Kada mi je bilo najteže okrenula sam se Bogu

Piše: Redakcija
Poznatoj pjevačici Avril Lavigne su 2015. godine dijagnosticirali Lajamsku bolest koja sa sobom donosi promjene na koži i umor, a mjesecima kasnije se mogu pojaviti i neurološka oštećenja. Naime, ova bolest može zahvatiti srce i zglobove, a sve to poznatu pjevačicu nije spriječilo da snimi novi album.
 
Tim povodom je govorila za magazin “People”, a osim o novim pjesmama je govorila i o zdravstvenim poteškoćama s čijim se posljedicama još uvijek povremeno bori. 

– Kada prolazite kroz ovako nešto, počnete cijeniti najjednostavnije stvari kao što je to da ste u stanju da ustanete ujutru iz kreveta i da odete do kuhinje i skuhate kafu. Sve to me naučilo strpljenju i naučilo me da budem “više tu”. Bilo je to teško, ali je dobra lekcija – rekla je ona. 

Naime, ona je dodala i to da se sada osjeća dobro, ali da se i dalje suočava s nekim od simptoma bolesti. 

–  U svemu mi je najviše pomoglo to što sam vjernik i kada mi je bilo najteže okrenula sam se Bogu. Bolest me naučila da stvari stavim u pravu perspektivu i pokazala mi da su male stvari u životu najvažnije. Moj moto danas je da živim dan po dan i da se ne forsiram, a najvažnije je svaki dan proživjeti punim plućima – istakla je ona.

Podsjećamo, pjevačicina najveća podrška u ovim teškim momentima je njen suprug Philip Sorofim. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti