Kraj ljubavne romanse: Nakon dvije godine britanski fudbaler raskinuo vezu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BmeLbr_gCyH/

Mlada zvijezda fudbalske reprezentacije Engleske, Dele Alli, raskinuo je dvogodišnju vezu sa djevojkom Ruby Mae. Iako su odlučili da će i dalje ostati prijatelji, njihovi poznanici tvrde kako su oboje jako uznemireni nakon raskida, te da još nikome nije jasno šta je bio glavni uzrok prekida veze.

https://www.instagram.com/p/BmQ1bQilk9V/?utm_source=ig_embed

Mladi fudbaler Tottenhama povjerio se prijatelju rekavši mu da su odluku o raskidu donijeli zajedno, smatravši da je u ovom ternutku tako najbolje. Fudbaler i manekenka koja već nekoliko mjeseci uspješno promovira najveće svjetske brendove, dospjeli su na naslovnice britanskih tabloida kada je početkom prošle godine u javnosti procurio njihov kućni video zbog kojeg je Alliju prijetila suspenzija u timu reprezentacije Engleske.

https://www.instagram.com/p/Bk02ieVFdm_/?utm_source=ig_embed

Problematični fudbaler tada se izvinio javnosti i saigračim tvrdeći kako je svjestan svojih grešaka koje u budućnosti neće ponoviti.

https://www.instagram.com/p/Bj7N6-Ql0zN/?utm_source=ig_embed

View this post on Instagram

😎

A post shared by Ruby 🤍 (@rube_mae) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti