Bivša supruga Charlija Sheena priznala: Voljela sam ga, a on me je varao na svakom koraku

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bjv4kGnBCYU/

Jedna od najatraktivnijih glumica 90-tih godina prošlog vijeka, Denise Richards, oduvijek je važila za jednu od najatraktivnijih glumica na javnoj sceni. Iako nikada nije ostvarila veliku filmsku karijeru, Richards je ostala upamćena kao bivša supruga zločestog glumca Charlia Sheena s kojim je u braku provela četiri godine. Na početku, njihova veza bila je poput bajke. Nakon što su se po prvi put upoznali davne 1991. godine, budući par susreo se ponovo nakon deset godine, a ubrzo su započeli romansu.

https://www.instagram.com/p/BtSFnQOHu6g/

Nakon vjenčanja 2002. godine, sve je bilo kao u filmu, no nakon samo nekoliko sedmica, Denise je po prvi put posumnjala u Charliejevu vjernost. Četri godine bile su i više nego dovoljne da shvati kakva je osoba njen suprug, nakon čega je uslijedio razvod.

View this post on Instagram

when Jay Leno invades your closest. and your soul.

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on

Glumica je u više navrata kao glavni razlog razvoda navodila Charliejev raskalašni način žiovota sačinjen od brojnih skandala, djevojaka, alkohola i narkotika kojima je bio sklon. Ni glumac nije ostao dužan svojoj bivšoj rekavši kako se radi o psihički nestabilnoj osobi koja nije sposobna za bilo kakav posao, a njen glumački talenat nazvao je smiješnim.

Njihove dvije kćerke, najviše su na svojoj koži osjetile gnjev roditelja koji su ih često zapostavljali zbog čega je u nekoliko navrata morala intervenisati i socijalna služba koja im je zaprijetila da će im uskratiti pravo na starateljstvo.

Godinama nakon razvoda, Denise je upoznala Aarona Phypersa, bivšeg supruga glumice Nicollette Sheridan sa kojim se vjenčala 2018. godine. Iako je bio pozvan na vjenčanje svoje bivše, Charlie se nije pojavi, što je najviše razočaralo njegove kćerke koje su i pored svega što je činio u prošlosti, svome ocu odlučile dati oprost.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti