Mandy Moore šokirala javnost: Muž me je godinama zlostavljao

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bt2eP5Jguy4/

Holivudska glumica Mandy Moore javno je progovorila o paklu koji je preživjela tokom sedam godina koliko je provela u braku sa Ryanom Adamsom za koga kaže kako ju je godinama maltretirao zbog čega je bila na korak od ludila. Glumica tvrdi da je njen brak na početku bio kao iz bajke, ali se sve ubrzo promijenilo. Nakon što se proteklog novembra udala za muzičara Taylora Goldsmitha, glumica je izjavila da više nikada sebi neće dozvoliti da joj se ponove stvari iz prošlosti.

View this post on Instagram

Every day is different so sticking to routines can be hard. If I’ve learned anything, it’s that my health comes first. This year I’m teaming up with @NaturesWayBrands to celebrate its 50th birthday. #Ad That means 50 years of helping people wherever they are on their wellness journey. #MyWayToWell is about doing what makes me feel good, including taking premium supplements like #NaturesWay Sambucus Elderberry Gummies, which taste so good! I’m also thrilled to work with Nature’s Way to help bring wellness to more people. Later this year, Nature’s Way will make a contribution to @vitaminangels, an organization that provides life-saving vitamins and minerals to millions of mothers and young children. Stay tuned for more details about how you can help!

A post shared by Mandy Moore (@mandymooremm) on

-Moj prvi brak nije bio pametna odluka, odabrala sam pogrešnog čovjeka. Muzika je bila tačka kroz koju me je uvijek kontrolisao. Stalno me je psihički zlostavljao, govorio mi je da sam užasna muzičarka. Takvo ponašanje na kraju me je spriječilo da stvaram nove kontakte i to u vrlo važnom periodu, sredinom mojih dvadesetih- izjavila je glumica za “New York Times”.

View this post on Instagram

Best sequence

A post shared by Taylor Goldsmith (@taylordawesgoldsmith) on

Pored toga što ju je konstantno zlostavljao, Adams je “minirao” njenu muzičku karijeru na svakom koraku, tvrdeći kako Mandy nije dorasla svog zadatka, te da je njen talenat obična laž. Ona dodaje da je Adams na svaku njenu ideju reagovao negativno tvrdeći da je za nju najbolje da se okane muzičke karijere.

-Zakazao bi termin za nas dvoje, da bi me onda kasnije zamijenio s nekom drugom pjevačicom, a uz to mi nije dozvoljavao da sarađujem sa drugim producentima- rekla je glumica koja se godinama psihički pripremala za ovaj intervju.

https://www.instagram.com/p/BtKOrL3AbP2/

Pročitajte još