Novi detalji isplivali u javnost: Šta se zaista događa između Brada Pitta i Jennifer Aniston

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Jedan od gostiju na rođendanskoj zabavi Jennifer Aniston bio je i njen bivši suprug, Brad Pitt, koji je na veliko oduševljenje mnogih, stigao među prvima i svojim dolaskom potkrijepo spekulacije o tome, da su bivši supružnici odlučili jedno drugome dati novu šansu. Proslava 50. rođendana slavne glumice protekla je u dobrom raspoloženju, a mnogi su par dana ranije bili iznenađeni kada su na listi gostiju ugledali ime bivšeg supruga slavne glumice. Brad, koji je tih dana bio u Los Angelesu, rado se odazvao pozivu bivše supruge, a gosti koji su prisustvovali zabavi tvrde kako je glumac bio jako dobro raspoložen, a svoje zadovoljstvo nije krila ni Jennifer koja je često tokom zabave prilazila do Brada sa kojim je vodila duge razgovore.

-Jennifer je stavila Brada na listu gostiju, a on se u to vrijeme nalazio u gradu, pa mu je bilo drago što će se moći odazvati pozivu i proslaviti s njom pedeseti rođendan. Nisu proveli cijelo veče zajedno, nekoliko su puta razgovarali i on ju je bio zagrlio. Puno je vremena prošlo od njihovog braka, ali planiraju i žele ostati prijatelji do kraja života. Nema nikakvih drugih osjećanja među njima. Svjesni su i toga da se glasine o njihovom pomirenju jave prilikom bilo kog susreta- navodi izvor blizak bivšim supružnicima.

Mnogi smatraju kako se Brad našao među prvim osobama koje su našle pri ruci kada je Jennifer to bilo najpotrebnije. Naime, nakon smrti njene majke, Brad je sve vrijeme bio uz nju, daju ći joj veliku podršku u najtežim trenucima.

-Od tada se dopisuju i razgovaraju i jednostavno su postali dvoje ljudi koji imaju puno poštovanja jedno prema drugom- izjavio je njihov blizak prijatelj.

https://www.instagram.com/p/Bt6cywHBYUx/

Pročitajte još