Susan Boyle razočarana: Izgubila još jedno finale

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BuEk-cIlkjO/

Najpoznatija britanska domaćicu Susan Boyle postala je velika zvijezda nakon sjanih nastupa u show preogramu “Britains Got Talent” održanom prije deset godina, kada je nakon nekoliko sjajnih nastupa, ipak ostala bez pobjede u finalnoj emisiji. Susan je tom prilikom izvela numeru “I dreamed a drem” i oduševila publiku i žiri, nakon čega je postala miljenica mnogih Britanaca. Nakon njenog pojavljivanja u ovom show programu, karijera najpoznatije domaćice krenula je uzlaznom putanjom.

Baš kao i prije deset godina, Susan se odlučila ponovo prijaviti na isto takmičenje koje je ovoga puta bilo organizirano samo za najbolje, odnosno, za pobjednike prethodnih takmičenja i finaliste. No, i ovoga puta, sreća nije bila na Susaninoj strani jer je ponovo poražena u finalu i to od pobjednika prošlogodišnjeg takmičenja, mađioničara Shina Lima.

-Lagala bih kada bih rekla da se nisam nadala pobjedi. Ipak, nikad nisam mislila da sam zvijezda, već samo Susan- izjavila je Boyl vidno razočarana nakon još jednog finalnog poraza.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti