Brenin sin priznao: Ne mogu više da izdržim život s roditeljima

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BrVvcU7gXs8/

Sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Stefan, iznenadio je mnoge svojom posljednjom odlukom, rekavši kako je život sa roditeljima postao nepodnošljiv. Iako je nedavno doputovao sa zajedničkog porodičnog putovanja, Stefan tvrdi kako je odavno bilo vrijeme da se osamostali, ali da taj trenutak tek sada dolazi. On je izjavio da se odavno odvikao od zajedničkog života koji mu jako nedostaje, pa je gužva i roditeljska “kontrola” postala nepodnošljiva.

-Čekam namještaj i tako neke stvari. Ja se nadam da će to biti početkom marta, ja sam htio sa puta kada stignem, ali ne može– izjavio je Živojinović.

View this post on Instagram

Studio čeka, vreme je za povratak i novu pesmu. 😎

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on

On je naglasio da je jednostavno navikao živjeti sam, i sam sebi organizovati vrijeme shodno obavezama, ali da to nije moguće kada se nalazi pod roditeljskim krovom. Stefan je izjavio kako će osamostaljenjem u svom domu, konačno osjetiti željenu slobodu, u kojoj je ranije uživao. Iako još uvijek nema djevojku, Stefan tvrdi da mu popularnost donosi veliki pritisak, ali se nada kako će se to stanje uskoro popraviti na bolje.

View this post on Instagram

😉 #ZloMojeNevino 🎧

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on

-Malo mi je zbog toga i teže da nađem djevojku, rado bih da imam nekog pored sebe. Kada budem osjetio da je to čisto i iskreno onda ću je imati, ali za sada polako- rekao je Stefan.

View this post on Instagram

Veče za pamćenje! Hvala #Melbourne na divnom dočeku.

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti