Kćerka Baracka Obame oštro kritikovala Trumpa: On je zao čovjek

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BPgGtEwDV5h/

Kćerka bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame, svojevremeno je oštro kritikovala rad aktuelnog predsjednika SAD Donalda Trumpa tvrdeći kako je njegova politika jako štetna i agresivana, dok je njega nazvala zlom osobom. Starija kćerka bivšeg predsjednika SAD, Maila svojevremeno je na svom Facebooku objavila fotografiju koju je uslikala najvjerovatnije u svom njujorškom domu, a na kojoj se vidi nekoliko stikera na kojima su ispisane poruke koje se odnose na rad Donalda Trumpa.

U jednoj od njih, Malia je napisala:”Donald Trump je predsjednik. To nije normalno. Donald Trump je zao”. Nedugo nakon toga, njen nalog je ugašen, odnosno, više nije vidljiv na Facebooku, a kao razlog se navodi mogućnost da je Malia nakon upozorenja članova svoje porodice sama izbrisala svoj nalog kako ne bi izazvala ozbiljniju štetu.

No, kako je njena poruka postala viralna, mnogi su složni u tome da je njen potez bio ishitren te da sada treba očekivati odgovor aktuelnog predsjednika SAD koji nimalo nije blagonaklon prema onima koji kritikuju njega i politiku koju vodi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti