Victoria Beckham razljutila supruga: David poludi kada krenem čistiti po kući

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BsSkot6Aiqj/

Pjevačica i odnedavno blogerica, Victoria Beckham odlučila je pokrenuti svoj zvanični “Youtube” kanal na kojem je već do sada sakupila hiljade pregleda. Victoria je poput brojnih zvijezdi iz svijeta showbizza pokrenula kanal na kojem je do sada objavila nekoliko video klipova u kojima govori dijeli kozmetičke savjete.

Budući da je već više od 20 godina aktivna na javnoj sceni, pjevačica je u saradnji sa nekoliko kozmetičkih kompanija pokrenula svoj kanal, ali je nedavnom najavom svog novog video materijala uspjela razbjeniti svog supruga. Naime, Victoria je poznata kao velika “čistunica” pa tako redovno u njihovom domu, po nekoliko puta na dan sama dezinfikuje skoro kompetan interijer, što posebno “ide na živce” njenom suprugu.

-Možete vidjeti šta izluđuje mog supruga. Ja sam germafob, sve mora biti besprijekorno čisto, dezinfikujem sve što dotaknem, ali sam usput malo trapava. Šta da radim- izjavila je Vicotria i najavila još sočnih detalja u novom videu koji će danas premijerno objaviti na svom Youtube kanalu.

Ona je dodala kako David počinje jako paničiti kada god ona krene u spremanje stvari po kući, jer tada, kako i sama priznaje, nastaje pravi haos u kući jer nakon njenog čišćenja potrebno je pospremanje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti