Lady Gaga ponovo sama: Christiano Carino na večeri sa atraktivnom brinetom

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Btw5QpGFGFz/

Sudeći prema pisanju američkih medija, Lady Gaga i njen partner Christiano Carino više nisu zajedno. Ovu informaciju prije nekoliko sedmica u javnosti su potvrdili njihovi bliski prijatelji, ali je ona tek sada dobila svoju potvrdu. Naime, Carino je nedavno viđen u restoranu “Sunset Tower” u Los Angelesu gdje je uživau u društvu atraktivne brinete. Očevici ovog događaja tvrde kako je Carino bio vidno raspoložen, a tokom ugodnog druženja sa nepoznatom brinetom, sve vrijeme ju je držao za ruku.

Za to vrijeme, njegova partnerica Lady Gaga, odlučila se uraditi novu tetovažu ruže na svojim leđima, a za koju su mnogi sigurni kako je posvećena njenom filmskom partneru Bradleyju Cooperu.

Upravo je Cooper bio glavni razlog njenog zahlađenja prema Carinu sa kojim je pjevačica posljednji put viđena zajedno još 27. januara kada je stigla na dodjelu “SAG” nagrada. Ono što je svima tada zapalo za oko jeste podatak da su se Gaga i njen partner na ovom događaju pojavili odvojeno što je dalo povoda mnogima da posumnjaju u zahlađenje njihovog odnosa. Iako to još uvijek nije potvrdila ali ni demantovala, Gaga očigledno ne mari previše za pisanja medija.

View this post on Instagram

#LookWhatIFound #AStarIsBorn

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti