Tarik Filipović: Nikada nisam mislio da ću se zaljubiti u ženu koja ima dijete

Piše: Redakcija

 

Poznati glumac Tarik Filipović i njegova supruga Lejla svoju su ljubavnu priču započeli 2006. godine i od tada do danas važe za jedan od najskladnijih parova na regionalnoj javnoj sceni. Tarik je u razgovoru za magazin Extra otkrio kako su se upoznali, ali i to da je već u tom momentu znao da će ona biti njegova buduća supruga. 

– Lejla mi je oduvijek bila simpatična. U 15 godina smo se sreli dva puta i to slučajno. Jednom smo se sreli u zagrebačkom kafiću i pozdravili. Vrlo brzo sam postao siguran da ćemo se vjenčati  – rekao je, između ostalog, Tarik za ovaj magazin. 

Naime, njih dvoje su u početku krili svoju vezu, a čak je i njihovo vjenčanje 2007. godine održano daleko od očiju javnosti. No, kada je dva mjeseca nakon toga rođen njihov sin Arman svima je bilo jasno da uživaju u porodičnoj svakodnevnici. 

Nakon rođenja sina par je priredio raskošnu zabavu povodom vjenčanja  u Zagrebu, a Tarik je u intervjuu otkrio i to da nikada nije ni slutio da će se zaljubiti u ženu koja ima dijete, u ovom slučaju sina Dina. 

– Nikad u životu nisam pomišljao da ću se zaljubiti u ženu koja već ima dijete. No, shvativši da je s Lejlom to-to i da da ih je imala petero, bilo bi teže, ali ne bih odustao od nje – rekao je Tarik i dodao da je priželjkivao kćerku. 

View this post on Instagram

#disneyland #magicdisney #orlando #family 💕💕💕

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti