Courtney Cox: Prihvatila sam starenje, operacije mi ne mogu pomoći

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BtwlVkrg0dS/

Holivudska glumica Courtney Cox priznala je da je nakon dugo vremena postala svjesna činjenice da se njeno lice u potpunosti izmijenilo usljed brojnih estetskih operacija. Iako je toga postala svjesna tek nakon što je njeno tijelo počelo da reaguje onako kako to nije mogla predvidjeti, glumica je odlučila da prestane i da prihvati sebe onakvom kakva jeste.

View this post on Instagram

Happy Valentine’s Day my ♥️ I love you J xx

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

-Treba svi da prihvatimo starenje kao normalan period života, ali ja se s tim nisam baš najbolje nosila. Željela sam po svaku cijenu svoj izgled da održim mladim. Nisam ni shvatala šta sam učinila dok jednog dana nisam sebe pogledala u ogledalo i pomislila da više ne ličim na sebe- izjavila je Cox.

Glumica je tek prije dvije godine odlučila da uradi određene korekcije kako bi povratila svoj pređašnji izgled i sa svoga lica uklonila neke implante koji su počeli da joj stvaraju probleme. Glumica je takođe priznala, kako je cijeloga života smatrala ljepotu primarnom, te je zbog toga zapostavila svoje zdravlje.

-To je pomalo tužno jer me je dovelo u nevolju. Jako sam se trudila da držim korak s vremenom, a zapravo sam samo pogoršala sve“, zaključila je ona.

Pročitajte još