DiCaprio kupio vilu od Trumpovog bliskog saradnika

Piše: Redakcija

FOTO: iNSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BnzYmWZn1s3/

Holivudski glumac Leonardo DiCaprio nedavno je u elitnom dijelu Los Angelesa kupio vilu za koju je izdvojio čak 23 miliona dolara. Vila koja se nalazi u Malibuu, dijelu Los Angelesa koji je tokom protekle godine bio zahvaćen velikim požarima u kojima su uništene kuće brojnih poznatih ličnosti, donedavno bila u vlasništvu vojnog sekretara Vincenta Viole, jedna je od najluksuznijih u ovom dijelu grada.

Sada već bivši vlasnik impozantnog objekta, Viola, zajedno sa suprugom, odlučio je preseliti na istočnu obalu, a njegova nova rezidencija vrijedna 11 milona evra sada se nalazi u centralnom dijelu Manhattana. Poznati glumac nije komentarisao svoju novu kupovinu, a prema informacijama do kojih su došli mediji u SAD, Leonardove prve komšije su zvijezda serije “Prijatelji” Courteney Cox i Tv producent Mark Burnett. Nova DiCapriova vila jedna je od naluksuznijih, a pored velikog bazena sa pokretnim krovom, vila posjeduje nekoliko soba, kupatila te veliku bilijar salu sa barom, dok se u podrumskom dijelu nalazi velika garaža.

U cijenu ove velelepne vile uračunata je još jedna atraktivna lokacija, a to je privatna plaža koja ima pristup samo iz vile. Glumac je nakon opve kupovine na prodaju stavio nekoliko nekretnina, a među njima je još jedna vila u Malibuu za koju DiCaprio potražuje blizu 11 miliona dolara, dok seosku kuću sa imanjem nedaleko od Londona, DiCaprio prodaje za oko 8 miliona dolara.

https://www.instagram.com/p/Bki2j4NBXHY/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti