Meryem Uzerli pokazala ko je najbitniji muškarac u njenom životu

Piše: Redakcija

Meryem Uzerli, najpopularnija glumica na cijelom području gdje žive Turci, tamo gdje se govori turski ili gdje se prate kvalitetne TV serije koje se posljednjih godina produciraju u našoj zemlji. Dakle, od Hamburga, preko Sarajeva, Istanbila do Bakua i Kaspijskog jezera, svi znaju za ovu lijepu glumicu čiju karijeru je obilježila uloga sultanije Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni. Takvu je publika i pamti i doživljava, no privatno je Meryem Uzerli daleko od teških odora, debelih slojeva šminke, dvorskih etiketa i kraljevskih intriga kroz koje se uspješno provlačila kroz seriju oko koje se još uvijek priča.

Mimo reflektora filmskih studija i mimo glamura koji se veže za njenu profesiju, lijepa Meryem Uzerli živi jedan sasvim običan život. Uvijek se vežu intrige oko njenog ljubavnog života, ali ovog puta to nije u cilju. Na Instagram profilu je podijelila fotografiju s tatom, koji joj je najbitniji muškarac u njenom životu. 

View this post on Instagram

#tb #daddy @cananuzerliofficial ❤️

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

View this post on Instagram

#23yearsold #daddy #tb 🔙

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti