Majka Rite Ora pozirala u kupaćem kostimu: Kćerke su me nagovorile

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bom0nbZF_GL/

Majka poznate pop zvijezde Rite Ora, Vera, nedavno je na nagovor kćerki odlučila pozirati u kupaćem kostimu što je oduševilo brojne fanove poznate pjevačice. Majka troje djece koja se u svojoj 39. godini suočila s velikim zdravstvenim problemom kada joj je dijagnostificiran karcinom dojke, ističe kako se po prvi put osmjelila javno pozirati pred kamerama. Na ovu odluku, uspješna psihijatrica odlučila se kako bi dala podršku ženama širom svijeta koje su se suočile sa opakom bolešću od koje je i sama bolovala.

https://www.instagram.com/p/Bom0nbZF_GL/

-Bilo mi je jako teško sakriti ožiljke tokom ljetovanja. Nisam imala samopouzdanja i pokušavala sam ožiljke sakriti različitim kostimima koje sam oblačila. Ali tada sam otkrila “Amoena” kostime, dizajnirane za žene popout mene. Jako su udobni i čine da se osjećate sjajno u njima- izjavila je Vera, koja je nakon operacije karcinoma dugo imala problema sa samopouzdanjem.

https://www.instagram.com/p/Bpmw3nfAjaA/

Vera ističe kako su njene kćerke Elena i Rita, kao i njen sin Don i suprug Nik bili oduševljeni kada su vidjeli fotografije. Ona je priznala da je ovo bio sjajan potez, i dodaje kako bi i druge žene koje su se suočile s istim ili sličnim problemom terbale osmjeliti i uživati u svakom danu, a svoju bolest i ožiljke doživljavati kao dio sebe.

https://www.instagram.com/p/Bpu2-Y1AjgG/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti