Uspjeh poznatih zvijezda: Od striptiz karijere do holivudskog sjaja

Piše: Redakcija

 

Sigurno je da svjetski poznate zvijezde, bilo da se bave muzikom ili glumom, uživaju ogromnu popularnost, a zahvaljujući svojim honorarima mogu priuštiti životni stil kakav bi svi poželjeli. No, ono što je malo poznato je da su pojedini od njih prije holivudske karijere imali posao kojim se rijetko hvale, a riječ je o striperskim angažmanima. Pogledajte o kojim poznatim zvijezdama je riječ.  

Channing Tatum 

https://www.instagram.com/p/BbNJVVRBrb9/

Poznati glumac je bio striper poznat pod imenom Chan Crawford, a u jednom od intervjua koji je dao 2011. godine je otkrio da se nimalo ne stidi zbog toga. Naime, on je snimio i film “Magic Mike” koji je zasnovan na periodu kada je radio kao striper na Floridi. 

Cardi B

View this post on Instagram

BIG BIG H!!! @hennessycarolina

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

Ova hip-hop umjetnica je javno govorila o poslu kojim se bavila tri i po godine. Cardi je od novca koji je zarađivala kao striptizeta finansirala svoju karijeru. 

Javier Bardem 

View this post on Instagram

🤗😘💋 #javierbardem #everybodyknows #penelopecruz

A post shared by Javier Bardem Unofficial (@javierbardemunofficialwebsite) on

Kako je poznati glumac jedne prilike otkrio njegova karijera stripera je počela kao velika šala, ali su organizatori zahtijevali da ponovo igra. 

– Bilo je užasno. Znate li ko me je gledao? Moja mama i sestra.  Sve to je funkcioniralo tako što odeš i igraš, a oni ti plate – rekao je glumac u jednom od intervjua. 

Chris Pratt 

Uz poslove čuvanja djece i košenja trave, Chris je, također, bio i striper. 

– Oduvijek sam bio gola osoba. Volio sam da budem go. Bio sam slobodan, pa sam mislio da bih mogao dobro i da zaradim – rekao je on. 

Lady Gaga 

S obzirom na činjenicu da se prilično rano iselila iz doma svojih roditelja, Gaga je morala sama da se izdržava, te je tokom dana radila kao konobarica, a uveče u striptiz klubu. 

– Moja tačka je bila divlja. Nosila bih crnu kožu i igrala uz  Black Sabbath, Guns N’ Roses i Fath No More – otkrila je ona u jednom od intervjua. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti