Nina Badrić: Ženama je uvijek bilo teže, ali zato smo mi te koje možemo sve izdržati

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BtOmGTbhr0M/

Pop pjevačica Nina Badrić, novom pjesmom “Rekao si” osvojila je srce mnogobrojne publike u Regionu, a sudeći prema onome što je pripremila za naredni period, očekuje se da će ovo ljeto biti obilježeno njenim itovima. Nina ističe kako je presrećna novom pjesmom koja je komponovana baš po njenom uskusu, a ovo smatra posebnim razdobljem u svom životu.

-Ovo je možda bila najviše komentarisana pjesma koju sam izdala. Toliko se ljudi poistovijetilo s njom, pronašlo se u stihovima. Ali moram izdvojiti jedan šaljivi komentar kojem sam se smijala danima:”Tri puta sam plakao, kad je progledala Esmeralda, kad se opraštao Totti i kad je izašla pjesma “Rekao si”- kroz smijeh je ispričala Nina.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Iako o svom privatnom životu ne želi da govori javno, Nina ističe kako današnji muškarci imaju veliki problem kada su u pitanju odlučne i sposobne žene. Ona dodaje da pored svih sloboda i mogućnosti, danas nije lako biti uspješna žena u Hrvatskoj.

View this post on Instagram

💞

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

-Ženama je, ako ćemo iskreno, uvijek bilo teže, ali baš zato smo mi taj poseban spol koji je spreman sve iznijeti na svojim leđima. Žene mogu sve jer jednostavno moraju. Muškarcima je mnogo toga oprošteno u startu, a nama se sve dvostruko zbraja. Ovo je muški svijet, ali ne bi ga bilo bez nas, žena- izjavila je pjevačica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti