Da li je pretjerala: Kim Kardashian ovom haljinom razbjesnila mnoge

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bs0hNtHn7BT/

Zvijzda reality programa Kim Kardashian pojavila se na dodjeli nagrada “Hollywood Beauty”, a haljina u koju je obukla bila je glavna tema večeri. Iako su u prvom planu trebali biti kandidati za ovu prestižnu nagradu, Kim se potrudila da njena provokativna haljina bude glavna tema razgovora. Za ovu priliku, Kim je odabrala kreaciju francuskog dizajnera Thierryja Muglera koji je poznat po svojim ekstravagantnim kreacijama, a veoma je cijenjen među brojnim poznatim.

https://www.instagram.com/p/BuAmfPeB-E1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Iako se njegove kreacije ne usuđuju tako lako prošetati ni najpoznatiji modeli, za Kim je ovo bilo još jedno “obično” veče, a haljina koja otkriva njen dekolte bio je njen očekivan izbor. Ubrzo nakon što su se u javnosti pojavile fotografije na kojima Kim pozira u provokativnoj crnoj haljini, zavladalo je veliko interesovanje među njenim brojnim fanovima koji bi baš kao i njihova omiljena zvijezda, voljeli prošetati se u ovom provokativnom izdanju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti