Glumica demantovala vezu sa Bradom Pittom: Oduvijek sam bila zaljubljena samo u sebe

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BsUHZ3mnj1V/

Glumca Charlize Theron oštro je demantovala pisanja medija o intimnoj vezi sa glumcem Bradom Pittom. Posljednjih mjeseci mnogo se govorilo o tome kako se Charlize i Brad sedmicama tajno viđaju i to u jeku sudskog procesa koji Pitt vodi sa bivšom suprugom Angelinom Jolie oko starateljstva nad njihovom djecom. Jedan od razloga zbog koji su odlučili sakriti vezu jeste i taj što su se i jedno i drugo u prethodnom periodu “opekli” otkrivajući previše detalja iz svog privatnog života.

https://www.instagram.com/p/Bs4eOLLgdP1/

-Ne shvatam to. Ja sam se ljubila sama sa sobom, odnosno sa ogledalom, već od sedme godine. Posle toga sa lutkama. Pa sam vježbala ljubljenje na ruci. Možda zato nemam dečka- izjavila se Charlize tokom gostovanja u emisiji kod Ellen DeGeneres.

Iako su ih već nekoliko puta do sada dovodili u vezu, ni Charlize niti Pitt nikada nisu željeli potvrditi pisanja medija. Dok Pitt mjesecima vodi bitku sa bivšom suprugom oko starateljstva nad djecom, Charlize se aktivno posvetila poslu. Glumica je prije nekoliko godina usvojila dvoje djece za koje često ističe kako je upravo oni čine najsretnijom osobom na svijetu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti