Kevin Bacon iznenadio suprugu: Nemojte reći šta joj spremam

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BUm6ZwWFcI8/

Holivudski glumac Kevin Bacon odlučio je iznenaditi suprugu za Dan zaljubljenih. Glumac koji je već 30 godina u braku sa glumicom Kyrom Sedgwick objavio je na svom Instagram profilu video u kojem se vidi kako drži ukulele i sjedi pored psa na podu spavaće sobe. Bacon je u veoma emotivnom videu zapjevao jednu od omiljenih pjesama svoje supruge nakon čega joj je čestitao rođendan.

“Inače ne slavimo Dan zaljubljenih u mojoj porodici, tako da nemojte da kažete Kyri da sam joj spremio ovaj poklon, ok? Samo budite tihi, hvala!- rekao je Bacon nakon čega je zasvirao numeru Jonnyja Mitchella “A case of you”.

https://www.instagram.com/p/Bt4IALaHOqw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Pjevač je na kraju videa poručio Kyri:”Sretan Dan zaljubljenih, dušo. Volim te”. Ubrzo nakon toga, oglasili su se i njegovi fanovi koji su bili oduševljeni ovim potezom slavnog glumca, a ubrzo je stigla i Kyrina poruka.

-O moj bože! Volim te!- napisala je Kyra.

Poznati glumački par upoznao se tokom snimanja filma “Lemon sky”, a vjenčali su se 1988. godine. Svoj privatni život uvijek su držali daleko od javnosti, a kao najveći životni uspjeh na prvo mjesto oduvijek su isticali svoju djecu. Njihov sin Travis, krenuo je stopama roditelja ali se takođe posvetio muzici, kao i kćerka Sosie koja se takođe bavi glumom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti