Sergej Ćetković u toplijim krajevima uživao s porodicom

Piše: Redakcija

Popularni pjevač Sergej Ćetković odlučio se za odmor u toplijim krajevima sa porodicom. Sa suprugom Kristinom i kćerkama Milom i Lolom uživao je u plaži i suncu.

Iako svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti, Sergej je sa svojim obožavateljima podijelio zanimljive snimke i fotografije na Instagramu i nasmijao ih. Ipak, nije otkrio gdje su boravili.

– Sve je stvar izbora i kućnog odgoja. Dovoljno smo odrasli, znamo se skoro cijeli život, a u brak smo stupili jako rano, što je možda po meni nekako bolje. Mi smo iz nekih drugih vremena u odnosu na ova u kojima danas živimo, gdje ništa nije sveto, a kućni odgoj liči na preskočen čas, životni čas – opisao je Sergej svoj brak i izbor da čuva privatnost u intervjuu za “Azru”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti