Samantha Markle poslala poruku Georgeu Clooneyju

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Prije nekoliko dana prijatelj kraljevske porodice glumac George Clooney, javno je stao u odbranu Meghan Markle, a takva vrsta odbrane nije se svidjela njenoj polusestri Samanthi Merkle. Svakodnevno možemo pročitati naslove vezane za vojvotkinju od Sussexa, a poznati holivudski glumac odlučio je stati u njenu odbranu kako bi se smanjio pritisak medija na trudnu Meghan Markle.

– Svi jednostavno proganjaju posvuda Meghan Markle. Rade veliki pritisak i kažnjavaju je. Žena je u sedmom mjesecu trudnoće, a proganjaju je na isti način kao što su princezu Dianu. Historija se ponavlja, a vidjeli smo kako je ta priča završila – izjavio je Clooney.

Očito se ovakvom izjavom Samantha Markle osjećala prozvanom pa nije mogla da ne reaguje na ovu izjavu. Na svom Twetter profilu odlučila je reći šta sve misli o slavnom glumcu.

– Hej George Clooney. Tvoja žena pravnica te je trebala naučiti da ne smiješ davati izjave bez činjenica. Ne vjerujem da bi George Clooney tako prozivao svoju majku bez ikakvih legitimnih razloga. Bolje bi bilo da šutiš George – napisala je Samantha.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti