Glumica na društvenim mrežama blokirala sve koji su kritikovali njene fotografije

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BtOPiBDlk_1/

Mlada glumica Hetti Bywater odlučila je kazniti svoje fanove koji su kritikovali njene fotografije. Naime, glumica je i pored toga blokirala brojne pratioce na Instagramu koji su kritikovali djevojke koje svoje fotografije sređuju u photoshopu, a zatim je pozvala i svoje kolegice da učine isti. Hetti je zasmetalo i to što su mnoge djevojke koje fotografije objavljuju na Instagramu žrtve licemjernih komentara gdje se na svakoj njihovoj fotografiji uvijek nalaze brojni negativni komentari, što prema njenom mišljenju jako loše utiče na samopouzdanje mladih djevojaka. Najviše ju jue naljutilo to što su upravo njenu fotografiju kritikovali zbog navodnih korekcija u photoshopu.

https://www.instagram.com/p/Bt1NydXFv1s/?utm_source=ig_embed

-Ne, ovakve kukove imaju sve žene u mojoj porodici, ali dobro da se ovo desilo, jer sam riješila da brišem sve negativne komentare s mog Instagrama, jer mislim da nijedna žena ne bi trebalo da ima vremena da se bavi negativnošću. Ćao- napisala je Bywater nakon čega je uslijedila prava “čistka” na njenom Instagramu.

https://www.instagram.com/p/BtOPiBDlk_1/

https://www.instagram.com/p/Bqkma1rFZQe/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti