Jusuf Nurkić još jednom pokazao svoju romantičnu stranu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bt3ykU7HZ0w/

Bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić iznenadio je svoje fanove romantičnom objavom na svom Instagramu. Zvijezda NBA tima “Portland Trail Blazersa” nalazi se u sjajnoj igračkoj formi, ali i van terena ne prestaje da iznenađuje svoju publiku. Tako je bilo i ovoga puta kada je Nurkić na svom Instagramu podjelio fotografiju na kojoj se nalazi zajedno sa svojom djevojkom, Eminom Durić. Iako o svom privatnom životu ne govori baš čestu, Jusuf se s vremena na vrijeme odluči podijeliti poneku romantičnu fotografiju.

-Rođeni iz ljubavi. Ljubav nam je majka- kratko je napisao Nurkić ispod fotografije koju je objavio.

Ubrzo su usljedili brojni pozitivni komentari njegovih pratilaca koji su imali samo riječi hvala za bh. reprezentativca.

-Predivno, uvijek kada gledam tvoje fotografije dobijem veliku inspiraciju. Sretno Valentinovo. Idealan par, zasužujete svu ljubav- samo su neki od komentara na Nurkićevu objavu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti