Alicia Keys: Slavna pjevačica se tri godine ne šminka

Piše: Redakcija

Pjevačica Alicia Keys se nije našminkala već tri godine. Pjevačica je 2016. godine objavila da više neće nositi šminku, kako privatno tako ni na svečanim događajima. Šminku nije nosila ni na dodjeli Gremija koju je vodila prošlog vikenda, a make-up joj uopće ne nedostaje.

Sve je počelo kada je pjevačica radila na albumu “Here”, a na prve fotografije bez šminke nagovorila je fotografkinja koja je u to vrijeme radila s njom.

View this post on Instagram

BIG news…. 🔥🔥🔥 (check my story)

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on

– Došla sam iz teretane, imala sam šal na glavi i došla na sastanak s fotografkinjom koja je rekla da želi odmah da me fotografiše. Muzika na mom albumu bila je iskrena i ogoljena, a htjela je da takve budu i fotografije – kazala je pjevačica.

– U jednom trenutku sam počela da osjećam kao da nisam dovoljno dobra za svijet. Svaki put kad bih izlazila iz kuće bez šminke, bila sam zabrinuta jer nemam šminku, zbog obožavatelja koji bi možda poželjeli da se slikaju sa mnom. Nisam željela više da se skrivam. Ni svoje lice, ni emocije, ni um… Ništa.

Nekoliko puta je naglasila da nema ništa protiv šminke i žena koje je koriste i da svako treba da radi ono što ga raduje, ali da je nju jednostavno previše opterećivalo šminkanje.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti